Waarom

Remotecontrol Parts?

  • Groot assortiment
  • Snelle levering
  • Beste prijs
  • Professioneel adviesInloggen

Inloggen | Registreren

> Wachtwoord vergeten

Disclaimer

Disclaimer voor www.remotecontrolparts.nl

Remotecontrol Parts / Westbrabantse Handelsmaatschappij (Kamer van Koophandel: kvk), hierna te noemen WBHandel, verleent u hierbij toegang tot www.remotecontrolparts.nl (“de Website”) en nodigt u uit het aangebodene te kopen.

WBHandel behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

Beperkte aansprakelijkheid

WBHandel spant zich in om de inhoud van de Website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.

De op de Website aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van WBHandel.

Specifiek voor prijzen en andere informatie over producten op de Website geldt een voorbehoud van kennelijke programmeer- en typefouten. U kunt op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen met WBHandel.Voor op de Website opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan WBHandel nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij WBHandel.

Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van WBHandel, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

×


is toegevoegd aan uw winkelwagen.