Elektromonteurs gezocht!

Ben jij op zoek naar een leuke en uitdagende baan in de electrotechniek, dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie zijn wij…
Remote Control Parts BV is een bedrijf gespecialiseerd in industriële radiografische besturingen met meer dan 25 jaar ervaring. Wij zijn importeur van meerdere vooraanstaande merken. Via onze webshop verkopen wij onderdelen en systemen wereldwijd.

Naast de verkoop van nieuwe systemen en onderdelen bieden wij ook de service voor reparatie en onderhoud. In onze werkplaats te Heijningen repareren wij deskundig en snel industriële besturingen van vrijwel alle merken. Snelle service is één van onze kwaliteiten en veel van onze klanten maken dan ook graag gebruik van onze “klaar terwijl u wacht” service.

Remote Control Parts is een echt familie bedrijf welke door de jaren heen gegroeid is tot de huidige succesvolle onderneming die we nu zijn. Om onze service op het hoge niveau te houden, zijn wij op zoek naar enthousiaste elektromonteurs om ons team te versterken.

Lees verder https://www.remotecontrolparts.nl/vacature/

Vandaag in de spotlight!


De Sistematica Nimble.


Een compacte handzender met een robuust en ergonomisch ontwerp. De Sistematica Nimble heeft 2 functie drukknoppen, is IP67, blijft drijven en kan tegen een stootje.

Uit voorraad leverbaar!

https://www.remotecontrolparts.nl/producten/draadloze-besturingen/sistematica-draadloze-besturingen/sistematica-nimble-draadloze-besturingen/sistematica-nimble-systeem/

Juuko Lamp/Sirene

De LED Lamp met sirene van Juuko.
Voor extra veiligheid voor u, uw medewerkers en omstanders tijdens werkzaamheden!
Voor meer informatie:

https://www.remotecontrolparts.nl/producten/onderdelen/juuko-onderdelen/overig-juuko-onderdelen/juuko-ta3-w-signaallamp-met-k202-zender/

SIREX torenlampen en signaallampen

De herfst is weer begonnen en de dagen worden langzaam weer korter. Zorg voor een veilige werkomgeving voor u en uw medewerkers met goede verlichting.
Met duidelijke verlichting op uw kraan of machine bent u goed zichtbaar. Ook voor omstanders is het duidelijk dat uw kraan of machine in werking is en er voldoende afstand gehouden moet worden.
De torenlampen en signaallampen van SIREX zijn in diverse maten, kleuren en signalen te verkrijgen.

https://www.remotecontrolparts.nl/product-categorie/onderdelen/sirex-onderdelen/sirex-overig-onderdelen/

Brochures en handleidingen.

Zoekt u een brochure of handleiding?
Op onze website staan diverse brochures en handleidingen welke u kunt downloaden!

Kijk op https://www.remotecontrolparts.nl/downloads/ voor alle brochures!

Åkerströms

Wist u dat u de Åkerströms Sesam 800 serie ideaal is voor ‘mix and match’? Vrijwel alle zenders en ontvangers kunnen voor de ideale toepassing in elke situatie worden gecombineerd!


https://www.remotecontrolparts.nl/product-categorie/draadloze-besturingen/akerstroms-remote-control/

Onderhoudsbeurt

Wist u dat we ook onderhoudsbeurten aan uw systeem kunnen uitvoeren?
Een onderhoudsbeurt bestaat uit een complete check-up, vastzetten van zwakke/losgekomen contacten, check op waterdichtheid, update van software (indien beschikbaar), reiniging van het systeem en een batterijtest.

https://www.remotecontrolrepairs.nl/

Remotecontrolparts.nl

Wist u dat we van vrijwel alle merken industriële radiografische besturingssystemen alle meest gangbare onderdelen uit voorraad kunnen leveren?

Kijk op www.remotecontrolparts.nl voor een groot deel van ons assortiment. Staat het gewenste product er niet bij? Wij helpen u graag via info@remotecontrolparts.nl of +31(0)167 52 12 28.

Batterijcontacten

Heeft u weleens last van een slecht batterijcontact in uw radiografische besturing? Probeer deze dan eens te reinigen met de speciale batterijcontact reinigingspen. Hiermee verwijdert u alle aanslag op de batterijcontacten en verlengt u de levensduur van de batterij.

https://www.remotecontrolparts.nl/…/wbh-batterij…/

Waterdichte pouches

Wat een regen hebben we de laatste dagen gehad! ☔️Staat u ondanks het weer toch buiten? Misschien zijn onze waterdichte pouches dan wat voor u!

https://www.remotecontrolparts.nl/…/waterdichte-pouch/

Remotecontrolrepairs

De bouwvak gaat weer bijna beginnen! Het ideale moment om uw radiografische besturingssysteem te laten repareren en/of onderhouden!

Meld uw radiografische besturingssysteem aan op onze website, stuur deze op naar onze werkplaats en volg online de reparatie status. Of geniet lekker van uw vrije dagen! ;-)

https://www.remotecontrolrepairs.nl/

Product vergelijking
0
Productvergelijking is leeg, plaats producten om te vergelijken.
Vergelijken
Direct contact?

Hallo, ik ben Jessica!

Hoe kan ik u helpen?