Retourneren / Garantie (RMA)

Hieronder vind u meer informatie over het retourneren en een garantieaanvraag.

Retourneren

De koper heeft de mogelijkheid om geleverde artikelen binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren zonder opgaaf van redenen (herroepingsrecht). Binnen deze termijn mag het artikel bekeken, beoordeeld en/of geprobeerd worden zoals het ook mogelijk is in een winkel, tenzij anders vermeld.

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag:
– waarop het artikel in bezit is;
– bij meerdere artikelen in een bestelling, die afzonderlijk worden geleverd: waarvan het laatste artikel is ontvangen;
– bij een artikel dat uit verschillende onderdelen bestaat: waarvan het laatste onderdeel is ontvangen.

Gebruik van herroepingsrecht:
– U kunt dit schriftelijk of per email aan ons doorgeven;
– Door gebruik te maken van het modelformulier voor herroeping;
– Door gebruik te maken van de retourbon, bijgesloten bij het artikel.

Artikel retourneren:
– Het artikel kan alleen geretourneerd worden wanneer het artikel compleet is;
– Voor zo ver mogelijk, dient u het artikel onbeschadigd in de originele verpakking, gefrankeerd te worden. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor rekening van de koper. De tarieven voor het verzenden van pakketten kunt u vinden via post.nl (www.postnl.nl/tarieven/pakketten).

Artikelen die niet geretourneerd kunnen worden (herroepingsrecht uitgesloten):
– Artikelen die op maat zijn gemaakt voor de koper;
– Artikelen: cd’s, dvd’s en andere dragers met audio- of video-opnamen of software, waarvan de zegel is gebroken;
– Artikelen op basis van hygiënische of gezondheidsredenen.

Terugbetaling:
– Na ontvangst van de geretourneerde artikelen zal de Westbrabantse Handelsmaatschappij het totale bedrag binnen 14 dagen terugstorten. De kosten die zijn gemaakt voor het retourneren worden niet vergoed.
– Wanneer een artikel uit meerdere producten bestaat (1 of meerdere producten wordt geretourneerd) wordt alleen hetgeen wat geretourneerd is teruggestort. Dus niet het volledige bedrag voor alle producten.
– Artikelen die beschadigd, stuk e.d. zijn, wordt een vergoeding ingehouden op het te retourneren bedrag.

Gebruik herroepingsrecht:
– Met het toepassen van het herroepingsrecht vervalt niet de eventuele betaalverplichting. Binnen de gestelde termijn moet er worden betaald. Wanneer het artikel voldoet aan alle eisen om te retourneren zal Westbrabantse Handelsmaatschappij binnen 14 dagen het bedrag terugstorten.

Garantie (RMA)

Producten kunnen bij niet naar behoren functieneren of gebreken op gestuurd worden voor een garantie (RMA) aanvraag. Dit kan door middel van een garantie aanvraagformulier.

Een garantieaanvraag kan alleen ingediend worden, wanneer het product/onderdeel binnen door de fabrikant of door de WBH vastgestelde garantieperiode en voorwaarden wordt ingediend (deze is omgeschreven in onze leveringsvoorwaarden).

Na ontvangst wordt het product/onderdeel onderzocht. Wanneer hier uit blijkt dat het product/onderdeel voldoet aan de voorwaarden en deze valt onder garantie. Zal het product/onderdeel worden vervangen/gerepareerd en deze naar u terug gezonden worden. Wanneer uit het onderzoek blijkt dat het product/onderdeel niet onder garantie valt, wordt het product/onderdeel naar u geretourneerd. Er worden dan onderzoeks- en verzendkosten in rekening gebracht.

Uw garantieverzoek met garantie (RMA) nummer (deze kunt u vooraf aanvragen bij WBH/Remotecontrolparts) en het product/onderdeel kunt u sturen naar:
WBHandel/Remotecontrolparts
T.a.v.: Reparatie/onderhoud
Industrieweg 20
4794 SX Heijningen, Nederland

Product vergelijking
0
Productvergelijking is leeg, plaats producten om te vergelijken.
Vergelijken
Direct contact?

Hallo, ik ben Jessica!

Hoe kan ik u helpen?