Åkerströms: ontwikkeld voor prestaties in zware omstandigheden


De radiografische besturingen van het Zweedse merk Åkerströms zijn geschikt voor industriële en mobiele toepassingen, zijn flexibel toe te passen en zeer gebruiksvriendelijk. De zenders kunnen voor verschillende doeleinden worden gebruikt, zoals het bedienen van roldeuren, kranen, lieren, en vele andere machines.

Waarom kiezen voor Åkerströms?

De Åkerströms Sesam 800 serie is veelzijdig, gebruiksvriendelijk en toepasbaar in diverse situaties. Door zijn robuuste behuizing is de Åkerströms Sesam 800 geschikt voor veelvuldig gebruik in zware omstandigheden. Met een beschermingsklasse van IP65 is de Åkerströms Sesam 800 serie stof- en (sproei)waterdicht.

De Åkerströms Sesam 800 serie is ideaal voor ‘mix and match’: vrijwel alle zenders en ontvangers kunnen voor de ideale toepassing in elke situatie worden gecombineerd. Wilt u meerdere toepassingen, zoals roldeuren besturen met 1 zender? Geen probleem! De Åkerströms Sesam 800 L99 zender kan tot wel 999 roldeuren bedienen.

Van handbediend naar radiografisch overstappen?

Bent u opzoek naar een radiografische besturing? In ons assortiment vindt u complete sets zoals bijvoorbeeld het Åkerströms® Sesam 800 M6 TL Mobile systeem. Deze sets zijn voorzien van de nieuwste functionaliteiten en beveiliging, zodat u voorlopig weer jaren vooruit kunt.

De voordelen van een Åkerströms zender

  • Geschikt voor kleine en grote toepassingen
  • 1 ontvanger is te koppelen met wel 100 zenders
  • Verschillende rollen per ontvanger binnen 1 systeem
  • Beveiliging met pincode mogelijk
  • Eenvoudige installatie
  • (Sproei)water- en stofdicht IP65
  • Te bedienen met handschoenen
  • Robuust ontwerp

Uitgebreid assortiment

In de Remotecontrolparts webshop koopt u naast zenders en ontvangers, ook passende accessoires zoals een lader, wandhouder, antenne en keycord.

Bent u niet zeker welke zender bij uw systeem past? Stuur ons een e-mail (info@remotecontrolparts.nl) eventueel voorzien van een foto van de aandrijving, of bel ons op 0167-521228. Wij gaan graag voor u op zoek naar het juiste product!

Product vergelijking
0
Productvergelijking is leeg, plaats producten om te vergelijken.
Vergelijken
Direct contact?

Hallo, ik ben Jessica!

Hoe kan ik u helpen?