De IMET® M880 Ares2 E (belt transmitter): compact, maar compleet


De IMET® M880 Ares2 E is een zeer compacte zender. De controller is speciaal ontwikkeld voor de besturing van machines met een beperkt aantal functies. De IMET® M880 Ares2 E kan worden uitgebreid met tuimelschakelaars, drukknopen, keuzeschakelaars en potentiometers. De belt transmitter leent zich prima voor bediening van machines, zoals betonpompen, rioolzuigers en jachtnavigatie. Bestel ‘m nu in onze webshop.

De IMET® M880 Ares2 E is erg compact en voorzien van een ergonomisch design. Wist u dat Remotecontrol Parts zenders op maat levert? Extra knoppen, tuimel- of draaischakelaars, potentiometers; wij bouwen de Ares2 E op zo’n manier op, dat deze perfect aansluit bij uw wensen.

Voor alle omstandigheden

De Ares2 E is onder andere voorzien van een noodknop (voldoet aan NEN-EN-ISO 13849) en werkt met alle IMET-ontvangers en CAN-uitgangen (Controller Area Network). Het systeem is zo ingericht dat verstoring van het signaal door andere apparaten niet mogelijk is. De Ares2 E is in weer en wind te gebruiken. De controller is namelijk gemaakt van schokbestendige materialen en dankzij beschermingsklasse IP65 (IP staat voor International Protection Rating) bestand tegen het binnendringen van water, voorwerpen en stof.

De zender werkt op een oplaadbare Ni-MH batterij, heeft een bereik van circa 200 meter (in het open veld) en weegt 667 gram.

Vragen over de IMET® M880 Ares2 E?

Heeft u een vraag over dit product of één van onze andere IMET-producten? Neem contact met ons op via 0167-521228 of info@remotecontrolparts.nl. Wij geven u graag passend advies.

Product vergelijking
0
Productvergelijking is leeg, plaats producten om te vergelijken.
Vergelijken
Direct contact?

Hallo, ik ben Jessica!

Hoe kan ik u helpen?