Daarom is Akerströms één van onze topmerken!


Binnen ons leveringsprogramma nemen de producten van de Zweedse fabrikant Akerströms een prominente plaats in. Het Scandinavische bedrijf produceert en levert al sinds 1918 veilige en duurzame oplossingen voor het op afstand bedienen van en communiceren met industriële en mobiele toepassingen. Oplossingen die zorgen voor controle en veiligheid, nu en in de toekomst. Wij zijn dan ook oprecht trots dealer te mogen zijn voor levering, onderhoud en reparatie van remotecontrolparts van Akerströms.

Sesam 800 is breed toepasbaar


Remotecontrolparts heeft de populaire Sesam 800 in haar assortiment. Sesam biedt robuuste en solide oplossingen voor de radiobesturing van niet-veiligheidskritieke industriële en mobiele toepassingen, zoals het openen/sluiten van industriële deuren en garagedeuren, slagbomen en poorten, het in- en uitschakelen van ventilatoren, schijnwerpers en andere machines, lieren voor ATV’s en boten, laadkleppen, etc. Een flexibel en gebruiksvriendelijk systeem met oneindig veel toepassingen. De Sesam 800 is één van onze meest verkochte producten. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor onderhoud en reparatie van uw radiografische bedieningssysteem.

Remotus, afstandsbediening met extra veiligheid


Remotus is het assortiment veilige en robuuste producten en oplossingen van Akerströms voor de draadloze besturing van veiligheidskritieke industriële en mobiele toepassingen. Het aanbod omvat alles, van eenvoudige standaardoplossingen tot geavanceerde end-to-end-oplossingen. Op basis van onze expertise en praktijkervaring kunnen wij u adviseren bij het vinden van de beste oplossing.  Remotus biedt de mogelijkheid om meerdere systemen te combineren om al uw meest geavanceerde processen efficiënt te beheersen. Een aantal van de Akerström systemen kan worden aangevuld met toegangsbeheer en aangesloten diensten in Access_Ctrl.

Access_Ctrl connected service


Access_Ctrl is de naam waaronder Akerströms connected services voor toegangsbeheer en logging op de markt brengt. Access_Ctrl is ontworpen om meer industriële controle en veiligheid te bieden en is een aanvulling op de robuuste en veilige radiocontrolesystemen van Akerströms. De Zweedse producent heeft als doel de industrie te helpen ongevallen en verwondingen op de werkplek te minimaliseren. In industrieën waar dagelijks zwaar hijswerk en kritieke processen plaatsvinden, staan ​​persoonlijke en productieveiligheid hoog in het vaandel. Operators moeten hun werk zo veilig mogelijk kunnen uitvoeren en niemand mag ter plaatse letsel oplopen. Met Access_Ctrl toegangsbeheer krijgen onderhouds-/productiemanagers en anderen volledige controle over wie het radiobesturingssysteem kan activeren om de kraan te bedienen – wanneer, waar en hoe. Niemand hoeft te twijfelen aan de autoriteit van de machinisten of ze wel benodigde kennis en ervaring hebben om de kraan te bedienen. Alles wordt veilig opgeslagen in het systeem.

Ook voor Akerströms-producten gaat u naar Remotecontrolparts!


Heeft u interesse in één van de producten van Akerströms, wilt u een eerlijk en deskundig advies, zoekt u bepaalde onderdelen of wilt u uw bedieningssysteem door ons laten controleren of repareren?

Neem dan contact met ons op. Remotecontrolparts is u graag van dienst!

Product vergelijking
0
Productvergelijking is leeg, plaats producten om te vergelijken.
Vergelijken
Direct contact?

Hallo, ik ben Jessica!

Hoe kan ik u helpen?