IMET – RADIO REMOTE CONTROL: maximale prestaties en minimale afmetingen


De IMET M880 serie is het vervolg op de IMET M550 serie. De M880 serie is ontworpen voor maximale prestaties en minimale afmetingen. Eenvoud en gemak staan in het gebruik centraal. In onze webshop vindt u complete systemen maar ook vrijwel alle onderdelen zoals reservezenders, batterijladers, joysticks, beschermhoezen, etc. Bestel de IMET M880 serie nu eenvoudig online!

De IMET M880 serie is het resultaat van jarenlange ontwikkelingen en verbeteringen van industriële radiografische besturingen. Met elke serie worden de radiografische besturingen van IMET een stukje verder geoptimaliseerd. Ook de M880 serie gaat weer een stapje verder dan zijn voorganger. Zo is de werkduur van de batterijen verlengt tot wel 25 uur en zijn er steeds meer mogelijkheden tot feedback doormiddel van LED’s en grafische displays.

Wave2: veelzijdige drukknop bediening

De Wave2 beschikt over AFA technologie (Automatic Frequency Agility), is voorzien van een Ple. Cat. 4 stopknop, de hoogste veiligheidsklasse naar Europese standaard en beschikt over een Li-Ion batterij met een werkduur van circa 25 uur. Ook is het mogelijk om de Wave2 te voorzien van een pincode waardoor alleen bevoegde medewerkers de zender kunnen gebruiken.

De Wave2 is te gebruiken voor de bediening van torenkranen, betonpompen, scheepskranen, bovenloopkranen, etc.

Zeus2: compact met veel mogelijkheden

Door een perfecte mix van diversiteit en betrouwbaarheid, gecombineerd in een enkele zender, maakt dat de Zeus2 beschikt over topkenmerken, betreft functionaliteit en ergonomie.

Dankzij zijn compacte formaat en goed te verdelen ruimte op het bedieningspaneel kan de Zeus2 makkelijk naar wens op maat gemaakt worden. De Zeus2 kan tot 6 lineaire of 2 kruislingse joysticks combineren met diverse keuzeschakelaars, potentiometers, drukknoppen en draaischakelaars.

De Zeus2 is te gebruiken voor de bediening van hydraulische kranen, torenkranen, graafmachines, betonmolens, etc. De Zeus2 is verkrijgbaar in de varianten Standaard en Plus.

Koop de IMET M880 serie online

Koop de Wave2 eenvoudig online in onze webshop. Bent u op zoek naar een groter systeem dan de Kron, Zeus2 of Thor2 of heeft u een passend advies nodig? Neem contact met ons op via 0167-521228 of info@remotecontrolparts.nl. Wij helpen u graag!

Product vergelijking
0
Productvergelijking is leeg, plaats producten om te vergelijken.
Vergelijken
Direct contact?

Hallo, ik ben Jessica!

Hoe kan ik u helpen?