Juuko: krachtige besturing met een compact ontwerp


Waarom zou je moeilijk doen als het makkelijk kan? Met dat uitgangspunt zijn de Juuko radiografische zenders ontworpen. En dat werkt. Juuko is inmiddels namelijk te koop in meer dan 40 landen. Een compleet systeem en accessoires, zoals een zender, handriem, heupriem of LED lamp/sirene bestelt u eenvoudig online in de webshop van Remotecontrolparts.

Juuko & veiligheid

Een Juuko zender ligt ergonomisch in de hand. Hierdoor werkt de zender comfortabel en gebruiksvriendelijk. De handgreep van de zenders is voorzien van antislip voor extra grip.

De emergency stopknop van de nieuwste K series is zo vormgegeven dat vuil, zoals stof, zand en grind, niet kunnen binnendringen. Dit voorkomt storingen en onnodige stilstand van de kraan of machine.

Efficiëntie

De zenders zijn voorzien van hoekbumpers die de zender extra bescherming geven mocht de zender onverhoopt op de grond vallen. Voor extra preventie tegen schade door vallen of het verliezen van de zender zijn (heup)draagriemen beschikbaar.

De New 2016 K plus series wordt geleverd met een draadloos oplaadstation, zodat u eenvoudig uw toestel kunt opladen zonder kabels in te pluggen.

Waarom zou ik kiezen voor een Juuko radiografische zender?

Misschien vraagt u zichzelf wel af waarom u zou moeten kiezen voor een radiografische zender van Juuko. Het antwoord is wat ons betreft simpel. Al sinds 1994 ontwerpt en bouwt het merk industriële radiografische afstandsbedieningen en andere industriële producten. Hierdoor weten ze waar ze op moeten letten, wat wel en niet werkt en tegen welke problemen gebruikers in de industrie en de bouwsector aanlopen.

Of het nou gaat om de bediening van een industriële kraan, kettingtakel, autolaadkraan of sleepvoertuig; met een radiografische zender van Juuko klaart u die klus met een gerust hart!

Product vergelijking
0
Productvergelijking is leeg, plaats producten om te vergelijken.
Vergelijken
Direct contact?

Hallo, ik ben Jessica!

Hoe kan ik u helpen?