Het Scanreco® RC400 G2B maxi system: gebouwd voor intensief gebruik


Draadloze besturingen van Scanreco® zijn ontwikkeld voor intensief, dagelijks gebruik. De controllers zijn hier speciaal voor ontworpen. Urenlang gebruik levert dan ook geen problemen op. Kortom; met het Scanreco maxi system haal je een geavanceerde en veelzijdige zender in huis. De zender heeft veel ruimte voor bedieningselementen en functielabels. Bestel het Scanreco® RC400 G2B maxi system met lineaire hendels en joysticks online in de Remotecontrol Parts webshop.

De instellingen en functies van de zender kunnen worden aangepast, zodat de gebruikerservaring naadloos aansluit bij uw wensen. Denk bijvoorbeeld aan het aanpassen van de maximale snelheid van de bewegingen door de vijf-staps tuimelschakelaar aan te passen.

Veiligheid voor alles

Door middel van automatisch frequentiebeheer bent u zeker van continu gebruik zonder onderbrekingen die door radio-interferentie van andere draadloze apparatuur worden veroorzaakt. De zender en ontvanger communiceren namelijk met elkaar door middel van het Scanreco-protocol en unieke identiteitscode. Geen enkele andere Scanreco-zender of ander product kan de machine daarom onbedoeld activeren. Het Scanreco® RC400 G2B maxi system voldoet aan prestatieniveau ‘d’ (PL d) zoals beschreven in EN ISO 13849-1 (wettelijk bindende norm voor componenten van besturingssystemen).

Specificaties Scanreco® RC400 G2B maxi system

Het Scanreco® RC400 G2B systeem is speciaal ontwikkeld voor hydraulisch aangedreven kranen en apparaten. De basis van het systeem bestaat uit extreem geavanceerde microprocessor technologie. Jaren van ontwikkeling en tests hebben ervoor gezorgd dat het Scanreco® RC400 G2B systeem kan omgaan met de meest zware omstandigheden. Tegelijkertijd is het systeem beschermd tegen elektromagnetische en radiofrequente straling. Installatie is mogelijk op alle typen hydraulische kleppen. Het afstandsbedieningssysteem bestaat uit een draagbare controller met hendels voor bediening en een centrale eenheid met verbindingskabel voor het aansturen van proportionele elektro-hydraulische schuifregelaars.

Heeft u een vraag over één van onze producten? Bel ons op 0167-521228 voor meer informatie of stel uw vraag via het contactformulier. Onze medewerkers vertellen u graag meer!

Product vergelijking
0
Productvergelijking is leeg, plaats producten om te vergelijken.
Vergelijken
Direct contact?

Hallo, ik ben Jessica!

Hoe kan ik u helpen?